Showroom

Visser’s Installatiebedrijf B.V. biedt u de mogelijkheid de badkamer en het toilet geheel naar eigen wens in te richten. Op deze manier kunnen aanpassingen worden gedaan aan het basis sanitair, toestellen worden verplaatst en nieuwe onderdelen worden toegevoegd.

Tijdens een persoonlijk gesprek met een sanitairadviseur wordt ter plekke een 3D-ontwerp van de ruimtes gemaakt. U ziet direct hoe een ligbad, douchecabine, schaamwand of wastafelmeubel er in de badkamer uitziet. Ook heeft u keuze uit een groot assortiment (wand)closets, ligbaden, kranen en douchecombinaties. 

We bieden de mogelijkheid zelf te starten met het ontwerp van uw badkamer en toilet. Via onze website maakt u een 3D-ontwerp en u stuurt deze voorafgaand aan het gesprek naar de sanitairadviseur. Deze bekijkt uw ontwerp en beoordeelt of deze technisch haalbaar is. Zo wordt bij het showroombezoek direct gestart met het uitwerken van het door u gemaakte ontwerp.

 Na het gesprek wordt het 3D-ontwerp per e-mail naar u toegestuurd. Zo bekijkt u het gemaakte ontwerp in alle rust terug op de pc, smartphone of tablet, terwijl wij aan de slag gaan met het uitwerken van de tekeningen en offerte. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Inspiratie

Stel ons uw vraag

install-q
Techniek-Nederland
vca
Kiwa-BRL-6000